čtvrtek 17. dubna 2014

Jarní mámení... s Giselle!

Taky máte občas takovou tu skvělou náladu, zvláště, když je krásné počasí, slunce svítí, ptáčci zpívají a květiny rozkvétají do nejrůznějších barev? Já jí mám právě teď. Mám teď chuť, stejně jako Giselle z pohádky Kouzelná romance vykouknout z okna a začít zpívat. Ptáčci by přilétli, zvířátka přiběhla... :D Jo, náramná legrace! :D

Co takhle si spojit pár tipů a triků k Giselle?



Vlasy :
 Giselle má dlouhé zrzavé husté vlasy, většinou vlnité a zdobené květinami a mašlemi. Nosí typicky ženský a elegantní účes, okrajové vlasy má seplé dozadu, jinak nechané spuštěné. Pro inspiraci obrázek zde, našla jsem ho na googlu (nejspíš z nějaké tumblr stránky)

Líčení :
Pokud chcete vypadat jako ona, nepatlejte si na sebe nic těžkého. Nosí velice jemné líčení, světlé (možno barevné stíny), tenké linky a řasenku. Lícní kosti zvýrazněte JEMNOU tvářenkou. Rty si vybarvěte jak chcete, odstín je na vás. :)

Šaty:
Ach ano, Giselliny legendární šaty. Podmínkou jsou kytičky, motýlci nebo mašličky. Z barev ty pastelové, nic křiklavého.






Pokud chcete býti kreslené. :)

A na svatbu? Ty s tou nejdelší vlečkou, nejširšími rukávy a nejkouzelnější sukní od kamarádů ptáčků, myšek a zajíčků. :D

Boty volte rozumně, podle toho jestli vám více vyhovují baleríny nebo lodičky.

Takže pokud jste zrzky a máte rády ženské věci a jste vyloženě "šatový" typ, volte Giselle.

Žádné komentáře:

Okomentovat